Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/93/218393/grejen.israelsvan.com/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Om oss – Grejen med Israel

Israel. Vi hör om det i media. FN-resolutioner, bosättningar, ockupation…

Hur kommer det sig att denna lilla demokrati som befinner sig mitt i ett hav av diktaturer är så omdiskuterat, så ifrågasatt? Varför riktas ständigt världens ögon mot Israel? Vad är grejen med Israel?

När vi som är kristna läser i vår Bibel (du läser väl i Bibeln!! 😳😊) så dyker Israel upp. Hela tiden, från Moseböckerna  och in i breven. Israel finns med i Guds plan för oss människor och har haft en nyckelroll genom hela historien.

Anledningen till att vi har den här bloggen är för att vi vill visa att det finns en skatt, en hemlighet att finna i det som Bibeln kallar Israel. Bortom det som media visar.

Vi som driver denna blogg heter Miriam & Dannie Tinglöf och vi arbetar båda två för organisationen Israels Vänner som funnits ända sedan 1923. Vi började upptäcka denna hemlighet för bara några år sedan och vår förhoppning är att du som läser vår blogg ska få se samma saker som vi har gjort. Att Israel gömmer en fördjupad sanning och kunskap om vår Herre Jesus Kristus.

Shalom!