Efter ett år där jag (Dannie) varit mestadels sjukskriven för utmattning är jag äntligen på banan igen. Jag har inte fått upp farten helt än men det känns ändå som att det mullrar lite när jag gasar till (är ju på banan trots allt!).

Nu ska vi ta lite julledigt och vi kommer ladda för nästa år eftersom vi har lite sköna och roliga planer.

Vi kommer någon gång under första kvartalet att dra igång podden igen, där vi kommer prata om sånt som vi tycker är viktigt i förhållande till Israel. Vi hoppas att ni läsare och lyssnare kommer tycka om det och ni får gärna komma med förslag på tankar och funderingar som ni går omkring med. Vi vill hålla oss öppna och nyfikna på vad ämnet Israel kan ha för oss kristna och tänker inte att vi har alla ”svaren”. Som följare till Jesus får man hålla sig ödmjuk i att han har sista ordet helt enkelt.

Det kommer bli mer snurr här på bloggen också, med fler kortare inlägg och uppdateringar. Kanske lite nyheter och annat aktuellt som händer, med koppling till judiska folket och Israel. Håller också på att koka ihop en annan spännande sak men det tänker jag inte avslöja än, det får ni se senare!

Nu tar vi jul! Ha det underbart och ta hand om er i vinterrusket!

Kram!
Dannie & Miriam
Vad är grejen med Israel?

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *